Doktor internet sitesi kurma.

Dil Özellikli
Psikoterapist Hazır Site Paketi Therapy
Dil Özellikli
Psikiyatrist Hazır Web Site Paketi Become
Dil Özellikli
Psikiyatri - Terapi Merkezi Web Sitesi Family
5 Dil Özellikli
Ebe Doğum Danışmanı Web Sitesi Paketi Pre
5 Dil Özellikli
Medical / Eczane Firma Web Paketi Lody v6.0
5 Dil Özellikli
Saç Ekimi / Estetik Web Site Paketi Derma v5

Doktor internet sitesi kurma

Dijital dünyanın henüz gelişmediği dönemlerde doktorlar kendilerini tanıtma konusunda hastalarının referanslarına ve diğer doktorların yönlendirmesine güvenirdi. Günümüzde bu yaklaşım her ne kadar ortadan kalkmış olmasa da dijitalleşmenin gelişmesi ile birlikte daha az etkili bir hal almıştır. Özel muayenehane sahibi doktorlar için doktor internet sitesi kurmak, muayenehanenin kurulduğu yer ve hatta kendisi kadar önem arz etmektedir.

Günümüzde insanlar herhangi bir ürün alırken, ürünün kalitesi ile ilgili internetten araştırma yaparlar. Durum, doktora gitmeden önce de aynı şekilde işler. İnsanlar bir doktorun ne kadar iyi olduğunu, özellikle hasta yorumlarına, uzmanlık alanlarına, eğitim seviyesine, sertifikalarına bakarak değerlendirebilirler.

Bununla birlikte, günlük ya da haftalık kabul edebileceği hasta sayısı limitine ulaşmış olan doktorlar için durum nedir? Elbette insanlar telefonla randevu alabilirler fakat neden dijital çağa ayak uydurup, internet üzerinden randevuları yönetmeyesiniz?

Doktor internet sitesi kurma neden bu kadar önemli?

İşte her tıp uzmanının bir web sitesine ihtiyaç duymasının en iyi nedenleri:

İnternet sitesi muayenehanenize güvenilirlik katar

Bir hasta veya başka bir doktor tarafından yönlendirilmiş dahi olsa, insanlar gidecekleri doktoru internet üzerinden araştıracaktır. Kendi internet siteleri olan doktorlar bu araştırmalar sonucu özellikle tercih edilmektedir.

Hasta için doktorun internet sitesinin olması, hastaya güven verecektir. Hasta internet siresi üzerinden doktorun uzmanlık alanını, hangi tıbbi prosedürleri gerçekleştirdiğini, tıbbi teknolojiler konusunda ne durumda olduğunu görecek ve genellikle başka platformlara yönelmeyecektir.

Çevrimiçi doktor arama uygulamalarına bağlanın

Kendi web sitenize sahip olmak, web sitenizi çevrimiçi sağlık platformlarına kaydetmenize olanak tanır. Hastaların sizi kolayca bulabileceği ve randevu alabileceği çevrimiçi bir sağlık uzmanları dizini gibi işlev görerek sitenize gelen trafiği iyileştirir ve hasta dönüşüm oranlarını artırır. 

Doktor internet sitesi kurmak görünürlüğü artırır

Çevrimiçi değilseniz, insanlar özellikle sizin için veya uzmanlık alanınızdaki profesyoneller için internette arama yaptıklarında sizi bulamayacak veya hakkınızda bilgi sahibi olamayacak. Web siteniz 7/24 sizin için çalışır. Böylece herhangi biri, telefon aramalarının yanıtlanmasını beklemeden sizinle ve uygulamanızla ilgili bilgileri bulmak için herhangi bir zamanda web sitenize bakabilir.

Yeni hastalar için çoklu kanallar

Sağlık hizmetlerinde meydana gelen hızlı değişimlerle, yeni hastalar için tek bir kanala veya geleneksel yöntemlere güvenmek, uygulamanızı büyütmek ve sürdürmek için yeterli olmayabilir. Ayrıca, internet sitesi ucuz bir reklam ve iletişim kanalıdır. Güçlü bir sosyal medya varlığıyla birlikte iyi bir doktor sitesi kurmak, TV veya basılı medya gibi geleneksel yöntemlerden çok daha ucuz ve geniş kitlelere ulaşılabilecek bir reklam yöntemidir.

Randevuları artırın

Web sitenizde yer alan Randevu Talep Et, Yeni Hasta Kaydı vb. özellikler ile randevu rezervasyonlarınızı artırabilirsiniz. Bu aynı zamanda hastalar için bekleme süresinin azaltılmasına yardımcı olarak gelişmiş hasta deneyimi sağlar. Web siteniz 7/24 sizin için çalışır. Böylece herhangi biri, telefon aramalarının yanıtlanmasını beklemeden sizinle ve uygulamanızla ilgili bilgileri bulmak için herhangi bir zamanda web sitenize bakabilir. 

Operasyonel verimliliği artırın

Muayenehaneniz hakkında SSS, randevu isteme, kayıt formları, reçete talepleri, tıbbi kayıt talepleri, acil randevular/irtibat bilgileri, fatura bilgileri vb. özellikler içeren bir web sitesine sahip olmak, idari maliyetlerin azaltılmasına yardımcı olur ve ofisinizin genel operasyonel verimliliğine katkıda bulunur.

Rekabette önde olun

Hoşunuza gitmese de gerçek şu ki, çevrimiçi pazarlama her tür iş için gereklidir ve öngörülemeyen gelecekte de öyle kalacaktır. İnternete erişmek için mobil kullanımdaki artış, kullanıcıların hizmet arama şeklini değiştirdi. İhtiyacınız olan her türlü bilgi parmaklarınızın ucunda. Söylemeye gerek yok, giderek daha fazla tıp uzmanı web siteleri ve sosyal medya hesapları alıyor. Alakalı ve rekabette önde olmak istiyorsanız internetten uzak durmayı göze alamazsınız.

Yorumlar
Bu konuya henüz yorum yapılmamıştır. İlk yorumu sen yaz.
YORUM YAZIN...

Bu paketi arkadaşlarınla paylaş


Lütfen Bekleyin...