KURUMSAL WEB SİTESİ KURMAK.

5 Dil Özellikli
İnşaat - Mimarlık Web Paketi Architecture
Dil Özellikli
Alarm Kamera Firma Web Site Paketi Active
Dil Özellikli
Kamera Alarm Firma Web Site Paketi CCTV
5 Dil Özellikli
Kurumsal Firma Web Sitesi Paketi MultiSektor
Dil Özellikli
Kamera Alarm Kurumsal Firma Web Sitesi
Süper Hazır Site Fırsatı

749

Dil Özellikli
Tamir Bakım Servis Web Site Paketi Cosa

Kurumsal web sitesi kurmak için öncelikle ve kendinize web sitenizin neyi başarmasını istediğinizi sorun. Ürün veya hizmet satmak için kullanmak ister misiniz? Şirketiniz hakkında bilgi verir misiniz? Müşterilerin randevu almasına veya fiyat teklifi istemesine izin verilsin mi?

Web sitenizin, iş hedeflerinizle uyumlu net bir amacı olmalıdır. Neyi başarmak istediğinizi öğrendikten sonra, web siteniz için bir plan oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Hedeflerinize ulaşmak için ne tür içerik eklemeniz gerektiğini düşünün. Ürün satıyorsanız, ürün sayfalarına ve bir alışveriş sepetine ihtiyacınız olacaktır. Bilgi sağlıyorsanız, şirketiniz, hizmetleriniz ve ekibiniz hakkında sayfalara ihtiyacınız olacaktır. Randevu alıyorsanız, bir rezervasyon sistemine ihtiyacınız olacaktır.

Web siteniz de hedef kitleniz düşünülerek tasarlanmalıdır. Web sitenizle kimlere ulaşmaya çalışıyorsunuz? Ne tür bilgilere ihtiyaçları var? Aradıklarını bulmalarını nasıl kolaylaştırabilirsiniz?

Bu soruları yanıtlamak, ihtiyaçlarınızı ve müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılayan bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Net bir amaç ve iyi düşünülmüş bir planla, size ve işinize yarayan kurumsal bir web sitesi kurma yolunda olacaksınız.

Kurumsal web sitesi için yapı oluşturmak

Kurumsal bir web sitesi kurarken hem gezinmesi kolay hem de bilgilendirici bir yapı oluşturmak önemlidir. Ana sayfa, şirket, ürünleri veya hizmetleri ve iletişim bilgileri hakkında kısa bir genel bakış olmalıdır. Hakkımızda sayfası, şirket, tarihçesi ve misyonu hakkında daha ayrıntılı bilgi vermelidir. Ürünler veya Hizmetler sayfası şirketin tekliflerine genel bir bakış sağlamalı ve Bize Ulaşın sayfası şirketin iletişim bilgilerini sağlamalıdır.

Kurumsal Web Sitenizi Tasarlamak

Kurumsal web sitenizi tasarlarken göz önünde bulundurmanız gereken birçok faktör vardır. Aşağıdaki ipuçları, şirketinizi iyi temsil eden ve iş hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olan profesyonel, etkili bir site oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

1. Basit tutun

Web sitesi tasarımı söz konusu olduğunda, neredeyse her zaman daha azı daha fazladır. Kurumsal bir web sitesi, ziyaretçilerin bulması kolay, açık ve öz bilgilerle gezinmesi kolay olmalıdır. Dağınık sayfalardan ve karmaşık gezinme yapılarından kaçının.

2. Profesyonel bir tasarım kullanın

Web siteniz şirketinizin bir yansımasıdır, bu nedenle profesyonel bir görünüme ve hisse sahip olmalıdır. Yüksek kaliteli resimler kullandığınızdan emin olun ve çok fazla metin kullanmaktan kaçının. Gezinmesi kolay, temiz, basit bir düzen kullanın.

3. Mobil uyumlu hale getirin

Giderek daha fazla insan internete erişmek için mobil cihazlarını kullanıyor. Web sitenizin, ziyaretçilerin telefonlarında ve tabletlerinde kolayca görüntüleyebilmeleri için mobil uyumlu olacak şekilde tasarlandığından emin olun.

4. Anahtar kelime açısından zengin içerik kullanın

Web sitenizin arama motoru sonuçlarında görünmesini sağlamak için, sitenizin tamamında anahtar kelime açısından zengin içerik kullandığınızdan emin olun. Ürünlerinizi veya hizmetlerinizi ararken potansiyel müşterilerin kullanması muhtemel anahtar kelimeler kullanın.

5. Harekete geçirici mesaj ekleyin

Ziyaretçilerin sizinle iletişim kurmak, haber bülteninize kaydolmak veya bir satın alma işlemi yapmak gibi bir sonraki adımı atmasını kolaylaştırın. Web sitenizin her sayfasına net bir harekete geçirici mesaj ekleyin.

6. Web sitenizi arama motorları için optimize edin

Anahtar kelimeleri kullanmaya ek olarak, web sitenizi arama motorları için optimize etmek için yapabileceğiniz başka şeyler de vardır. Meta etiketleri, başlık etiketleri ve alt etiketleri eklediğinizden emin olun. Ayrıca web sitenizi dizinlere ve arama motorlarına sunmalısınız.

7. Web sitenizi test edin

Web sitenizi başlatmadan önce, iyice test ettiğinizden emin olun. Çalıştıklarından emin olmak için tüm bağlantıları kontrol edin ve düzgün çalıştıklarından emin olmak için tüm formları test edin. Web sitenizi farklı tarayıcılarda ve cihazlarda test etmeniz de iyi bir fikirdir.

Bu ipuçlarını takip ederek kurumsal web sitenizin profesyonel olacağından emin

Yorumlar
Bu konuya henüz yorum yapılmamıştır. İlk yorumu sen yaz.
YORUM YAZIN...

Bu paketi arkadaşlarınla paylaş


Lütfen Bekleyin...